Costume sexi

Costume sexi pentru nopti aprinse. Fa-i chiar azi o surpriza placuta si costumeaza-te intr-un costum sexi pentru o seara de neuitat!
Produse: de la 1 pana la 12 din 71

Politica de returnare

Clientul are dreptul de a notifica in scris DENIRO MEDIA S.R.L., detinatorul site-ului www.domnisoare.ro, ca renunta la cumparare, folosind formularul recomandat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, prin returnarea produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie, conform legilor romanesti.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.) , setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.
Returnarea se poate face doar pentru produsele noi ce nu au suferit nici un fel de modificari, si care includ toate accesoriile si ambalaje originale.

Daca optati pentru expedierea unui alt produs in schimbul produsului returnat, costul expedierii acestui produs catre dumneavoastra va fi de ###min_transport### lei, suma pe care va trebui sa o achitati.

Din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE chilotii, catsuit-urile sau seturile care contin chiloti sau articole intime. De asemenea nu se pot returna produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediul nostru sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client.

In cazul in care achizitionarea produselor contine o reducere comerciala de tip VOUCHER cadou aceasta va fi anulata cu ocazia unui retur total sau partial.

Adresa de returnare este: DENIRO MEDIA S.R.L. - str Foisorului nr, 107, Sector 3, Bucuresti.

Contravaloarea produselor va fi restituita integral, in contul iban personal. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 14 de zile de la receptionarea acestora, insa in cele mai multe cazuri, aceasta tranzactie se poate reduce la doar cateva zile.

ATENTIE! Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor! Nu primim colete cu ramburs! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre DENIRO MEDIA S.R.L.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Politica de returnare este conforma Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.