Corsete ieftine

Magazin online de corsete ieftine. Cel mai bun pret la comanda online. Tel: 021-255.21.08
Produse: de la 1 pana la 10 din 29

Politica de returnare

Clientul are dreptul de a notifica in scris 3X Media International S.R.L., detinatorul site-ului www.domnisoare.ro, ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie, conform legilor romanesti.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.) , setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.
Returnarea se poate face doar pentru produsele noi ce nu au suferit nici un fel de modificari, si care includ toate accesoriile si ambalaje originale.

Din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE chilotii, catsuit-urile sau seturile care contin chiloti sau articole intime. De asemenea nu se pot returna produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediul nostru sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client.

In cazul in care achizitionarea produselor contine o reducere comerciala de tip VOUCHER cadou aceasta va fi anulata cu ocazia unui retur total sau partial.

Adresa de returnare este: S.C. 3X Media International S.R.L. - Sos. Dobroesti, Nr. 7, Bl. 2, Ap. 3, Sector 2, Bucuresti.

Contravaloarea produselor va fi restituita integral, fara insa a calcula eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzactii bancare. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 30 de zile, insa in cele mai multe cazuri, aceasta tranzactie se poate reduce la doar cateva zile.

ATENTIE! Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor! Nu primim colete cu ramburs! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre 3X Media International S.R.L.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Acest text este in spiritul Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: